kattenpension met bijzonder aandacht

Gun uw kat het beste hotel
Contact

Reserveer vandaag nog!

Bijzondere aandacht voor uw dier

Blije dieren

Het verblijf van uw kat

Ons pension is gehuisvest in een modern gebouw dat volledig is ingericht op het welzijn van dieren. Uw kat deelt zijn of haar verblijf met maximaal zeven soortgenoten. Uw kat kan in de kamer blijven of een frisse neus halen in het semi-buitenverblijf. Is uw kat liever op zichzelf? Dan zorgen we dat er geen contact is met soortgenoten. In de verblijven zijn verschillende slaapplekken en speeltjes. U hoeft dus geen mandje of speelgoed mee te brengen.

gezonde dieren

Vaccinatie en medicatie

Ter bescherming van uw kat en de andere dieren moet uw kat de nodige vaccinaties hebben gehad. Wij vragen u uw vaccinatieboekje mee te brengen. Uw kat moet minstens drie weken voor de eerste pensiondag zijn ingeënt tegen kattenziekte en niesziekte. De enting moet tijdens het verblijf geldig zijn. Ook moet uw kat behandeld zijn tegen vlooien en wormen en voorzien zijn van een chip.

Heeft uw kat medicijnen nodig? Geen probleem. Als u ze meebrengt zorgen wij dat uw kat de medicijnen krijgt toegediend.

goed eten

Voeding van uw dier

Tenzij u het anders aangeeft, geven wij voer van Hills. Dit is een kwaliteitsmerk voor kattenvoer. Wij kunnen uw kat ook het voer geven dat u zelf meebrengt. Uw kat kan dan helaas niet in een verblijf met andere katten worden geplaatst.

prijs pension kat

Tarieven

De verblijfskosten bedragen het hele jaar € 8,- per dag.

Bezichtigen

Door het bekijken van het filmpje op deze site krijgt u een goede indruk van ons pension.

Wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? Belt u dan om een afspraak te maken met telefoonnummer
076 57 12 712.

Brengen & Halen

U kunt telefonisch een afspraak maken voor het brengen en ophalen van uw kat. Het dierenpension is hiervoor geopend van maandag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur. In overleg is het mogelijk om uw kat voor 11.00 uur te brengen.

Reserveren

Wij raden u aan om op tijd te reserveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Lees ook goed de algemene voorwaarden door. We vragen u deze Algemene voorwaarden tijdens het brengen van uw huisdier te ondertekenen.

NEEM CONTACT OP

Oude Baan 60
4825 BL Breda
pension@docbreda.nl
+31 76 571 2712