kattenpension met bijzonder aandacht

Gun uw kat het beste hotel
ContactReserveren

Reserveer vandaag nog!

Bijzondere aandacht voor uw dier

Blije dieren

Het verblijf van uw kat

Ons pension is gehuisvest in een modern gebouw dat volledig is ingericht op het welzijn van dieren. Uw kat deelt zijn of haar verblijf met maximaal zeven soortgenoten. Uw kat kan in de kamer blijven of een frisse neus halen in het semi-buitenverblijf. In de verblijven zijn verschillende slaapplekken en speeltjes. U hoeft dus geen mandje of speelgoed mee te brengen.

Is uw kat liever op zichzelf? Wij hebben ook de mogelijkheid om uw kat individueel te huisvesten. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

gezonde dieren

Vaccinatie en medicatie

Ter bescherming van uw kat en de andere dieren moet uw kat de nodige vaccinaties hebben gehad. Wij vragen u uw vaccinatieboekje mee te brengen. Uw kat moet minstens drie weken voor de eerste pensiondag zijn ingeënt tegen kattenziekte en niesziekte. De enting moet tijdens het verblijf geldig zijn. Ook moet uw kat behandeld zijn tegen vlooien en wormen, gecastreerd zijn (zowel poes als kater), niet jonger zijn dan zes maanden oud en voorzien zijn van een chip.

Heeft uw kat medicijnen nodig? Geen probleem. Als u ze meebrengt zorgen wij dat uw kat de medicijnen krijgt toegediend.

goed eten

Voeding van uw dier

In ons pension geven wij de katten voer van Hill’s. Dit is een kwaliteitsmerk voor kattenvoer. Omdat de katten met meerdere dieren in een ruimte verblijven, kunnen wij daar helaas geen ander voer verstrekken.
We hebben ook de mogelijkheid tot individuele opvang, waar we wel rekening kunnen houden met de speciale dieetwensen van uw kat. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

prijs pension kat

Tarieven

De verblijfskosten bedragen € 11 per nacht, waarbij in en rondom de schoolvakanties een vakantietoeslag van €0,50 per nacht wordt berekend.

De individuele opvang kost €20,- per nacht.

 

 

Bezichtigen

Door het bekijken van het filmpje op deze site krijgt u een goede indruk van ons pension.

Wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? Belt u dan om een afspraak te maken met telefoonnummer
076 57 12 712.

Brengen & Halen

Het dierenpension is voor het brengen en halen van dieren geopend van maandag t/m zaterdag.

brengtijden:

15.00 – 16.00 uur

ophaaltijden:

10.30 – 11.30 uur

Bent u niet in de gelegenheid om uw huisdier zelf te brengen of op te halen dan kunt u ook gebruik maken van onze Diertaxi.

Reserveren

Wij raden u aan om op tijd te reserveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Lees ook goed de algemene voorwaarden door. We vragen u deze Algemene voorwaarden tijdens het brengen van uw huisdier te ondertekenen.

NEEM CONTACT OP

Oude Baan 60
4825 BL Breda
pension@docbreda.nl
+31 76 571 2712