Servicegericht

Diertaxi
Contact

Reserveer vandaag nog!

Bijzondere aandacht voor uw dier

Vervoer voor uw hond of kat

Vanaf heden is het ook mogelijk om uw hond of kat bij u thuis te laten ophalen en/of terug te brengen met onze Diertaxi. Mocht u van deze mogelijkheid gebruik willen maken dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier of telefonisch contact met ons opnemen. Bij deze dienst rijden wij uitsluitend binnen het werkgebied van Dierenasiel Breda.
Na het maken van de afspraak vragen wij u om het dier op de afgesproken tijd gereed te hebben voor vervoer; dat wil zeggen katten in carrier en honden in tuig / halsband. Het vaccinatiepaspoort kunt u meegeven aan de chauffeur.

prijs vervoer

Tarief van onze Diertaxi

Voor het gebruik van onze Diertaxi hanteren wij een starttarief van €15,-.
Daarnaast rekenen wij €0,50 per km afstand tussen het adres van ophalen en onze opvang.

Bezichtigen

Door het bekijken van het filmpje op deze site krijgt u een goede indruk van ons pension. Wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? Belt u dan om een afspraak te maken met telefoonnummer 076 57 12 712.

Brengen & Halen

 Het pension is voor het brengen en ophalen van de dieren geopend van maandag tot en met zaterdag.  

ophaaltijden:

10.30 uur – 11.30 uur

brengtijden:

15.00 uur – 16.00 uur

Bent u niet in de gelegenheid om uw huisdier zelf te brengen of op te halen dan kunt u ook gebruik maken van onze Diertaxi.

Reserveren

Wij raden u aan om op tijd te reserveren. Neem hiervoor contact met ons op. Lees ook goed de algemene voorwaarden door. We vragen u deze Algemene voorwaarden tijdens het brengen van uw huisdier te ondertekenen.

NEEM CONTACT OP

Oude Baan 60 4825 BL Breda pension@docbreda.nl
+31 76 571 2712