Hondenpension met bijzonder aandacht

Gun uw hond het beste hotel
ContactReserveren

Reserveer vandaag nog!

Bijzondere aandacht voor uw dier

hondenpension vol Kwispelende staarten

Het verblijf van uw hond

Ons pension is gehuisvest in een modern gebouw dat volledig is ingericht op het welzijn van dieren. Uw hond heeft een eigen kennel. Hij of zij komt ten minste drie keer per dag buiten op de speelweide om te ravotten en als dat mogelijk is, spelen met soortgenoten. Is uw hond liever op zichzelf? Dan zorgen we dat er geen contact is met soortgenoten. De kennels zijn voorzien van een slaapplek en wij hebben diverse speeltjes. U hoeft dus geen mand of speelgoed mee te brengen.

gezonde dieren

Vaccinatie & Medicatie

Ter bescherming van uw hond en de andere dieren moet uw hond de nodige vaccinaties hebben gehad. Wij vragen u uw vaccinatieboekje mee te brengen. Uw hond moet minstens drie weken voor de eerste pensiondag een cocktailenting hebben gekregen en zijn ingeënt tegen kennelhoest. De enting moet tijdens het verblijf geldig zijn. Ook moet uw hond behandeld zijn tegen vlooien en wormen en voorzien zijn van een chip. Heeft uw hond medicijnen nodig? Geen probleem. Als u ze meebrengt zorgen wij dat uw hond de medicijnen krijgt toegediend.

Goed eten

Voeding van uw dier

Tenzij u het anders aangeeft, geven wij voer van Hills. Dit is een kwaliteitsmerk voor hondenvoer. Wij kunnen uw hond ook het voer geven dat u zelf meebrengt.

hondenpension prijs

Tarieven per nacht

Schofthoogte:

klein                € 14         < 30 cm

middel            € 15         30 – 50 cm

groot               € 16         > 50 cm

LET OP: In en rondom de schoolvakanties geldt een vakantietoeslag van €1,- per nacht.

Bezichtigen

Door het bekijken van het filmpje op deze site krijgt u een goede indruk van ons pension. Wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? Belt u dan om een afspraak te maken met telefoonnummer 076 57 12 712.

Brengen & Halen

Het dierenpension is voor het brengen en halen van dieren geopend van maandag t/m zaterdag.

brengtijden:

15.00 – 16.00 uur

ophaaltijden:

10.30 – 11.30 uur

Bent u niet in de gelegenheid om uw huisdier zelf te brengen of op te halen dan kunt u ook gebruik maken van onze Diertaxi.

Reserveren

Wij raden u aan om op tijd te reserveren. Neem hiervoor contact met ons op. Lees ook goed de algemene voorwaarden door. We vragen u deze Algemene voorwaarden tijdens het brengen van uw huisdier te ondertekenen.

NEEM CONTACT OP

Oude Baan 60 4825 BL Breda pension@docbreda.nl
+31 76 571 2712